Suklaakakku


Heipsan! Tässä tuleekin muutama postaus samana päivänä:) Sain juuri nuo täytteen tänne postattua ja nyt on itse kakun vuoro. Huomasitteko muuten blogin ulkomuodon muutoksen? Ajattelin hieman "parantaa" blogin ulkonäköä ja voin sanoa että olen nyt tyytyväinen siihen:) Suklaata teki kovasti tällä viikolla mieli (kaiken näiden koulussa olleiden kokeiden takia varmaan) ja ajattelin sitten tehdä oikein suklaisan kakun samantien! Toivottavasti ne, jotka himoitsevat suklaata kuin minä, nauttivat yhtä paljon :)

Pohjana:


  • Anna pohjan jäähtyä.

  • Leikkaa kakun jäähdyttyä se kolmeen osaan (jos ei mahdollista niin kahteen, mutta täytteitä kannattaa tehdä hieman vähemmän)

  • Minä pinosin kakun uudestaan vuokaan, koska silloin ei täytteet leviä sieltä välistä. Vuoraa se kakkuvuoka, jota käytit kakun paistamisessa (tietysti peset sen ensin), kelmulla. Muista jättää hieman ylimääräistä, että pystyt peittämään kakun niillä.

  • Laita ensimmäinen kerros pohjalle. Kostuta pohja.

  • Valmista täytteet.
(klikkaa kuvaa niin pääset reseptiin)

  • Pinoa kakku. Laita puolet nougat-täytteestä ensimmäiseen väliin ja sen päälle noin kolmasosa suklaatäytteestä. Laita pohja väliin ja kostuta se. Toista kunnes olet saanut kaikki välit täytettyä. Suklaatäytettä pitäisi vielä jäädä hieman kakun kuorrutukseen. Kääri kelmuun ja anna olla jääkaapissa noin tunnin tai pari. Säilytä suklaatäytekin jääkaapissa sen ajan.


  •  Ota kakku jääkaapista ja kuorruta se suklaatäytteen lopulla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti