Suklaahyytelökakku



Tänään tuli tehtyä Suklaahyytelökakkua kaverin kanssa :)Tuli vähän improvisoitua tota ohjetta kun oltiin laiskoja mutta lopputuloshan on se tärkein :)







Suklaahyytelökakku

Pohja
200g Digestive- keksejä
100g voita

Täyte
200g taloussuklaata
2 dl vispikermaa
4 liivatelehteä
1rs (200g) maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniilisokeria

  • Leikkaa irtopohjavuokaan leivinpaperi pohjalle. Sulata voi. Murskaa keksit käsin tai tehosekoittimella. Lisää sulanut voi keksimurujen sekaan ja sekoita. Painele keksinmurut irtovuoan pohjalle.


  • Valmista täyte. Vaahdota vispikerma ja lisää sekaan sokeri. Sulata suklaa ja lisää kermavaahtoon ja sekoita tasaiseksi.

  • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Liota vedestä puristetutliivatteet tilkaan kiehuvaa vettä ja kaada kermavaahdon sekaan ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. 

  • Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa ainakin 2 tuntia.

  • Ota jähmettynyt kakku jääkaapista, leikkaa varovasti reunat irti vuoasta ja tarjoile.





En lupaile mitään ohjeesta mutta kannatta kokeilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti