Tänään tuli tehtyä Suklaahyytelökakkua kaverin kanssa :)Tuli vähän improvisoitua tota ohjetta kun oltiin laiskoja mutta lopputuloshan on se tärkein :)
Pohja
200g Digestive- keksejä
100g voita
Täyte
200g taloussuklaata
2 dl vispikermaa
4 liivatelehteä
1rs (200g) maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniilisokeria
- Leikkaa irtopohjavuokaan leivinpaperi pohjalle. Sulata voi. Murskaa keksit käsin tai tehosekoittimella. Lisää sulanut voi keksimurujen sekaan ja sekoita. Painele keksinmurut irtovuoan pohjalle.
- Valmista täyte. Vaahdota vispikerma ja lisää sekaan sokeri. Sulata suklaa ja lisää kermavaahtoon ja sekoita tasaiseksi.
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Liota vedestä puristetutliivatteet tilkaan kiehuvaa vettä ja kaada kermavaahdon sekaan ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen.
- Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa ainakin 2 tuntia.
- Ota jähmettynyt kakku jääkaapista, leikkaa varovasti reunat irti vuoasta ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti