100g voita
1dl sokeria
2 munaa
1½dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1rkl kaakaojauhetta
100g taloussuklaata
tarjoiluun
kermavaahtoa tai jäätelöä
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet seoksena.
- Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen. Lisää suklaasula taikinaan.
- Jos ei ole tälläisiä Créme brûlée astioita, voidellut amerikanmuffinivuoat käyvät ja voideltu muffinipelti. Jos teet muffinipellille leikkaa leivinpapreista leveähköt suikaleet ja aseta ristiin voideltuihin syvennyksiin ja kaada taikina.
- Paista 200 asteessa n. 9 minuuttia. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi. Anna jäähtyä hetken aikaa. Muffinitvuoassa ollet nostetaan varoen leivinpaperisuikalaista kiinni pitäen annoslautasille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti