kanamunia
sokeria
vehnäjauhoja
perunajauhoja
leivinjauhetta
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele ja jauhota vuoka.
- Ota yksi muki, jonka mukaan mittaa kaikki aineet:
1 mukillinen sokeria
1 mukillinen vehnäjauhoja, josta n. 1/3 on perunajauhoja + 1tl leivinjauhetta
TÄYTEKAKKUJEN MUNAMUISTIO:
2 kananmunaa >> 4 henkilöä
3 kananmunaa >> 5-10 henkilöä
4 kananmunaa >> 10-15 henkilöä
6 kananmunaa >> 20 henkilöä
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
- Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan.
- Paista uunin alaosassa n. 20 min. Kokeile hammastikulla kypsyyttä jos pohja on paksu.
- Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.